Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم قرعه‌کشی روز ۱۲ فروردین یعنی دقیقاً سه روز پس از بازی ما با لبنان برگزار می‌شود و به احتمال زیاد هیئت رئیسه هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهد تا میرشاد ماجدی به عنوان نماینده ایران در مراسم مذکور حضور پیدا کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، براساس عرف فیفا، رؤسای فدراسیون‌ها و سرمربیان تیم‌هایی که به جام جهانی راه پیدا کرده‌اند، در مراسم قرعه‌کشی شرکت می‌کنند و از قبل صندلی آنها به اسم رزرو شده است ولی حالا با توجه به اتفاقی که برای شهاب‌الدین عزیزی خادم رخ داد، تکلیف صندلی که قرار است ارشدترین مدیر فوتبال ایران تحت عنوان نماینده اجرایی کشورمان در آیین قرعه‌کشی روی آن بنشیند، چه خواهد شد؟

مراسم قرعه‌کشی روز ۱۲ فروردین یعنی دقیقاً سه روز پس از بازی ما با لبنان برگزار می‌شود و به احتمال زیاد هیئت رئیسه هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهد تا میرشاد ماجدی به عنوان نماینده ایران در مراسم مذکور حضور پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته حسن کامرانی فر هم مدنظر است ولی در شرایط عادی شانس اینکه آقای ماجدی رئیس هیئت ایرانی در دوحه باشد، بیشتر خواهد بود

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیفا فدراسیون فوتبال جام جهانی قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۷۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • نماینده مالک جدید در استقلال معرفی شد
  • بازگشت احمد شهریاری به استقلال